Gratis offerte op maat
Hoogkwalitatief materiaal
Onafhankelijk expert


Op zoek achter een betrouwbare airco installateur of expert in Kapellen?


Zoekt u een betrouwbare airco installateur in Kapellen? Dan hoeft u niet verder te zoeken!
Bij Ecostreamz zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige airconditioningoplossingen die perfect passen bij uw behoeften.


In deze tijd is airconditioning meer dan alleen een luxe-item; het is een noodzaak geworden om het hoofd te bieden aan verschillende temperatuurproblemen, of het nu te warm of te koud is.
Een comfortabel binnenklimaat draagt bij aan een prettige leef- en werkomgeving.
Wij begrijpen het belang van schone lucht, zowel thuis als op kantoor.
Daarom streven we ernaar om u te voorzien van de beste klimaatoplossingen die uw welzijn bevorderen.

Onze ervaren team staat klaar om uw huis of kantoor te voorzien van een efficiënte airco-installatie die de temperatuur en luchtvochtigheid nauwkeurig regelt, zodat u altijd kunt genieten van een optimaal binnenklimaat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!
Welke verschillende soorten airco's zijn er?
Ontdek de mogelijkheden in Kapellen!


Airconditioningsystemen worden steeds populairder, en terecht!
Als u overweegt uw huis te koelen of te verwarmen, heeft u verschillende opties om uit te kiezen.
Bij Ecostreamz in Kapellen zijn diverse soorten airco's beschikbaar die passen bij uw specifieke behoeften.Monoblock Airco in Kapellen


Een monoblock airco heeft zowel de binnen- als buitenunit geïntegreerd in één unit.
Hierdoor is hij gemakkelijk en snel te installeren, wat ideaal is voor uw woning in Kapellen.
Deze airco is met name geschikt voor kleinere ruimtes, zoals woonkamers en thuiskantoren.


Een monosplit airco bestaat uit één binnenunit en één buitenunit die met elkaar verbonden zijn. Hiermee kunt u een specifieke ruimte efficiënt koelen of verwarmen.
Dankzij de plaatsing van de motor van het aircosysteem buiten, zijn monosplit airco's stiller en energiezuiniger dan monoblock modellen, wat ze ideaal maakt voor uw woning in Kapellen.

Monosplit Airco Kapellen
Multiplit Airco Kapellen


Wilt u meerdere kamers tegelijkertijd koelen of verwarmen? Dan is een multisplit airco de beste keuze voor uw woning in Kapellen.
Met slechts één buitenunit kunnen meerdere binnenunits worden gecombineerd, waardoor u de temperatuur in verschillende ruimtes individueel kunt regelen.
Dit biedt flexibiliteit en comfort voor het hele huis.
Voordelen van een airco
voor uw comfort en welzijn  • Aangenaam binnenklimaat: Met een airconditioner geniet u het hele jaar door van een aangename omgevingstemperatuur, wat essentieel is voor uw welzijn en comfort thuis of op kantoor.
  • Verbeterde prestaties: Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat optimale prestaties worden behaald bij een temperatuur rond 21°C. Een airco zorgt voor een comfortabele temperatuur, wat de productiviteit en prestaties ten goede komt, vooral tijdens warme dagen waarbij de prestaties afnemen boven de 26°C.
  • Constante temperatuur: Met een airconditioner met warmtepomp kunt u niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een constante en ideale binnentemperatuur, wat zorgt voor een comfortabele leef- en werkomgeving.
Professionele Airco installateur in Kapellen

Energiezuinige woning in Kapellen

Hoe functioneert de warmtepomp in een airco?Bij de meeste moderne airconditioners is een warmtepomp ingebouwd, waarmee niet alleen verkoeling, maar ook energiezuinige verwarming mogelijk is. Ontdek de voordelen van deze innovatieve technologie, zoals lagere energiekosten, verminderde CO²-uitstoot tot wel 45% , en het vermijden van het gebruik van fossiele brandstoffen. Leer meer over hoe deze slimme systemen werken!


Professioneel Onderhoud voor uw Airconditioning in KapellenOm ervoor te zorgen dat uw airco altijd optimaal werkt, is het aan te raden om jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren door een ervaren installateur.

Bij Ecostreamz zorgen onze deskundige installateurs ervoor dat eventueel achterstallig onderhoud wordt aangepakt.

Zo voorkomt u niet alleen problemen zoals muffe geuren en verspreiding van schimmels en bacteriën, maar beschermt u ook de gezondheid van uw gezin. Kies voor gemoedsrust en laat het onderhoud over aan onze erkende professionals.
Neem vandaag nog contact met ons op!

Airco onderhoudin Kapellen
Onze merken

Daikin Airco's in Kapellen


Bij Ecostreamz verkopen we airconditioners van Daikin, omdat deze fabrikant uitstekende kwaliteit biedt tegen een scherpe prijs. De airco's zijn duurzaam, betrouwbaar en geruisloos, en hebben minimaal een A++ energielabel. Dit zorgt voor besparingen op lange termijn! Bovendien hebben de airconditioners een modern en minimalistisch design, waardoor ze naadloos in uw interieur passen.

Ze creëren een comfortabel binnenklimaat zonder uw slaap, werk of ontspanning te verstoren. Als u een Daikin airco wilt kopen, helpen we u graag bij het kiezen van het beste model voor uw situatie uit ons uitgebreide assortiment. En natuurlijk zorgen wij ook voor de vakkundige installatie en het onderhoud van uw Daikin airco.


Bij Ecostreamz in Kapellen bent u aan het juiste adres voor professionele installatie van Vaillant airconditioners.
Wij begrijpen het belang van een comfortabel binnenklimaat, en daarom bieden wij hoogwaardige airco-oplossingen van Vaillant. Met jarenlange ervaring en expertise zorgen onze vakmensen voor een vakkundige plaatsing van uw airconditioningssysteem. Of u nu uw huis, kantoor of winkel wilt koelen, wij helpen u bij het kiezen van het juiste Vaillant-model dat perfect aansluit bij uw behoeften.

Geniet van de efficiëntie, betrouwbaarheid en stille werking van Vaillant airco's, professioneel geïnstalleerd door Ecostreamz in Kapellen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Airco's van Vaillant in Kapellen


Maak een weloverwogen keuze
met een ervaren airco specialist aan je zijdeBen je op zoek naar een installateur van airco met expertise?
Dan ben je bij Ecostreamz in Kapellen aan het juiste adres.
We vertalen je wensen in een passend advies waarna we de airco bij jou vakkundig komen installeren.
Wil je graag het hele jaar door zonder zorgen genieten van een aangename temperatuur in huis?
Kies dan voor een airco systeem dat perfect past bij jouw woning, budget en wensen.
Daarom kiest u voor Ecostreamz airco’s in Kapellen


Laat u overtuigen door tal van voordelen:


Budgetvriendelijk

Bespaart plaats.

Onderhoudsvriendelijk

Omvat jaarlijks onderhoud.

Koeling en verwarming in 1

Werkt vanop afstand met remote control.Praat met een expert over onze Airco's in Kapellen

Contacteer ons bij uw zoektocht naar de ideale airco.