Gratis offerte op maat
Hoogkwalitatief materiaal
Onafhankelijk expertOnze Missie


Het is onze missie om onze klanten te begeleiden in de evolutie naar een duurzame en leefbare toekomst.
Bij ons hebt u de garantie op een persoonlijke aanpak op maat van elk project.
Zowel tijdens het voortraject als bij de uitvoering en service-na-verkoop kan u rekenen op een nauwgezette opvolging en een totale ontzorging.Met meer dan 10 jaar ervaring als uw partner in HVAC, Solar en E-mobilty, is Ecostreamz uitgegroeid tot een innovatief installatiebedrijf voor energiezuinige oplossingen voor zowel professionelen als particulieren.
Als gecertificeerd en onafhankelijk partner van diverse vooraanstaande merken, staat Ecostreamz garant voor kwaliteit aan de juiste prijs.Onze Waarden


Elke klant heeft zijn persoonlijke noden en drijfveren.
Daarom staat de klant bij ons centraal, op elk moment van het traject.
Dit uit zich in een begeleiding op maat, waarbij we vertrekken vanuit uw specifieke behoeften en mogelijkheden zijn.


Wij geloven rotsvast dat iedereen recht heeft op professioneel en onafhankelijk advies. Zo bent u verzekerd van de meest geschikte oplossing met gebruik van hoogkwalitatief materiaal van de meest gerenommeerde merken.


Wij begeleiden klanten vakkundig in de overgang naar een groene en leefbare toekomst. Hierbij vormen uw budget, wensen en behoeften de maatstaf in de keuze voor een totaalproject dan wel een stapsgewijze en geleidelijke uitrol.


Bij ons staat elk project van start tot oplevering in het teken van een glasheldere communicatie en een nauwe opvolging. Als gecertificeerd RESCert installateur ondersteunen wij ook in raad en daad bij uw premieaanvragen. Nadien kan u steeds bijj ons terecht voor een periodiek onderhoud.

Wat onze klanten vertellenBovendien zijn we ook Rescert gecertificeerd.

We kunnen dus met andere woorden zelf de keuringen uitvoeren waardoor we u ook keuringsverslagen kunnen bezorgen voor uw premieaanvragen.Ons klantenprogramma


Eens klant, altijd klant. Zowel bij start als na de oplevering streven wij er hartstochtelijk naar een win-win relatie met onze klanten uit te bouwen. Aangezien onze klanten ons voornaamste uithangbord zijn, dragen wij lange termijn relaties met onze ambassadeurs hoog in het vaandel en willen we hen ook blijvend belonen.Daarom hebben we een uniek klantenprogramma met talrijke voordelen:  • Uw vertrouwen als nieuwe klant belonen we graag met een mooie beloning op de totaalfactuur.
  • Als u ons meer zichtbaarheid bezorgt d.m.v. een publiciteitsbord in uw tuin krijgt u daarbovenop nog eens 3% extra korting op de totaalfactuur.
  • Als u ons helpt groeien door nieuwe klanten door te verwijzen, krijgt u vanaf een bepaald bedrag van ons een cadeaubon van winkel naar keuze.