Gratis offerte op maat
Hoogkwalitatief materiaal
Onafhankelijk expert


Ecostreamz: Jouw Partner in Cv-Ketelinstallatie en Onderhoud in Schilde


Welkom bij Ecostreamz, jouw betrouwbare partner voor cv-ketelinstallatie, onderhoud en reparatie in Schilde en omgeving. Wij zijn er trots op om onze klanten hoogwaardige service en professioneel vakmanschap te bieden, met een focus op comfort, efficiëntie en betrouwbaarheid.
Een goed werkende cv-ketel is essentieel voor comfortabel wonen, vooral tijdens de koudere seizoenen. Regelmatig onderhoud is daarom cruciaal. Met ons onderhoudscontract voorkom je niet alleen storingen, maar behoud je ook de fabrieksgarantie.

Ben je op zoek naar een nieuwe cv-ketel voor jouw woning in Schilde? Heb je vragen over onderhoud? Of heeft jouw cv-ketel dringend reparatie nodig? Vraag vandaag nog vrijblijvend meerdere offertes aan via ons offerteformulier . Bij Ecostreamz staan we klaar om je te helpen bij storingen en reparaties.

CV gasketel installateur Schilde


Cv-Ketel Installatie in Schilde


Als het gaat om het kiezen en installeren van een nieuwe cv-ketel, is het belangrijk om te vertrouwen op een ervaren en betrouwbare partner.
Bij Ecostreamz hebben we jarenlange ervaring in het installeren van verschillende soorten cv-ketels, van conventionele tot energiezuinige modellen. Onze deskundige installateurs helpen je bij het kiezen van de juiste ketel die past bij jouw behoeften, budget en energie-efficiëntie doelen. We zorgen voor een naadloze installatie, waarbij we rekening houden met alle aspecten van jouw huis en verwarmingssysteem.


Een gascondensatieketel is de beste keuze voor de prijsbewuste én milieubewuste consument. In tegenstelling tot bij een klassieke cv-ketel, gaat er geen energie verloren. De gascondensatieketel gebruikt de hitte van de uitgestoten gassen om het afgekoelde water in de leidingen opnieuw op te warmen.
Vandaar ook de naam hoogrendementsketel.

Je hebt ook een condensatieketel op basis van stookolie. Deze is minder interessant omdat je er een olietank voor nodig hebt en stookolie niet alleen duur maar ook nefast is voor ons klimaat.

Remeha gasketel installateur Schilde


Deze oplossing zorgt zowel voor de verwarming van je huis als voor warm water voor het sanitair. Deze ketel kan warmte recupereren dankzij de werking van een ingebouwde platenwisselaar.

Dit systeem kan enerzijds de temperatuur regelen maar ook de warmte die in het systeem aanwezig is uitwisselen. Deze uitwisseling gebeurt langs twee parallelle kanalen, tussen twee vloeistoffen die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen.


Dit is een systeem waarbij de ketel steeds een voorraad warm water ter beschikking heeft. De ketel slaat het warme water op in een geïsoleerde boiler. Als het gaat om een ingebouwde boiler, is door de beperkte ruimte deze voorraad warm water wel redelijk beperkt.

Maar je hebt ook grotere boilers die gekoppeld kunnen worden aan je gascondensatieketel. Die kunnen er dan naast, boven of zelfs op de grond komen te hangen of staan.


Een condensatieketel kan dus instaan voor warm water én verwarming. Met de combinatie van een gascondensatieketel en een warmtepompboiler kan je echter genieten van de voordelen van beide. Je doet zo dus m.a.w. dubbele winst.

De condensatieketel is een betaalbare en betrouwbare keuze voor de centrale verwarming. De warmtepompboiler is op zijn beurt dan weer het interessantst om zo efficiënt mogelijk in je behoefte aan warm water voor het sanitair te voorzien.
Waarom jouw CV-ketel laten onderhouden in Schilde ?  • Optimaal rendement: Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je cv-ketel efficiënt blijft werken, wat resulteert in een optimaal rendement en lagere energiekosten.
  • Verlenging levensduur: Door je cv-ketel regelmatig te laten onderhouden, voorkom je vroegtijdige slijtage en verleng je de levensduur van het apparaat.
  • Veiligheid: Een goed onderhouden cv-ketel vermindert het risico op storingen en koolmonoxidevergiftiging, wat essentieel is voor de veiligheid van jou en je gezin.
  • Voorkomen van onverwachte kosten: Met regelmatig onderhoud kunnen kleine problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen, waardoor je onverwachte en kostbare reparaties kunt vermijden.
  • Wettelijke verplichting: In veel gevallen is het onderhoud van je cv-ketel wettelijk verplicht, zoals bij ketels die werken op stookolie of aardgas. Door hieraan te voldoen, voorkom je mogelijke boetes en blijf je in overeenstemming met de wet.
gasketel onderhoud Schilde

Waarom kiezen voor Ecostreamz in SchildeBij Ecostreamz streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen voor al hun verwarmingsbehoeften.
Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe cv-ketel, het onderhouden van een bestaand systeem of het uitvoeren van reparaties,
wij staan klaar om te helpen.
Onze missie is om jouw huis warm en comfortabel te houden, het hele jaar door.