Gratis offerte op maat
Hoogkwalitatief materiaal
Onafhankelijk expert


Op zoek naar een professionele installateur voor warmtepompen in Schilde ?


Ecostreamz, jouw professionele installateur van warmtepompen in Schilde,
onthult de voordelen van deze groene technologie. Warmtepompen zijn niet alleen zuiniger en ecologischer, maar ook op lange termijn voordeliger dan traditionele gas- of mazoutketels.
Met Ecostreamz ben je verzekerd van deskundige begeleiding.

Tot wel 80% van de warmte komt uit hernieuwbare bronnen,
waarbij slechts 20% elektriciteit nodig is om de cyclus gaande te houden. Onze warmtepompen halen energie uit lucht, water of bodem en zetten dit om in warmte voor een efficiënt verwarmingssysteem.
Dit werkt optimaal in energiezuinige, goed geïsoleerde woningen.

Kies voor de duurzame toekomst met Ecostreamz in Schilde als jouw betrouwbare partner voor de installatie van warmtepompen. Wij maken groene energie toegankelijk en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw woning.

Waarom is een warmtepomp een verstandige keuze?  • Laag energieverbruik gekoppeld aan hoge energiewinst
  • Mileuvriendelijk en 100 % futureproof (ook door de lagere CO2 uitstoot)
  • Snellere terugverdientijd via overheidspremies
  • Een onderhoudsvriendelijk en flexibel verwarmingssysteem
  • Een positieve impact op het EPC-certificaat en de waarde van je woning
Bespaar op energiekosten dankzij warmtepompen van Ecostreamz


Welke soorten warmtepompen bieden we aan?


Een warmtepomp verschilt van een traditioneel verwarmingssysteem omdat het het zelf geen warmte produceert maar warmte uit de omgeving opneemt en afgeeft.

Je hebt verschillende soorten pompen afhankelijk van de gebruikte warmtebron en van wat er precies verwarmd moet worden. Zo kan een warmtepomp warmte halen uit de lucht, bodem of water en kan het zowel lucht als water (of beide) verwarmen.

lucht water warmtepomp in Schilde


Ontdek de kracht van onze lucht-water warmtepompen bij Ecostreamz in Schilde! Deze innovatieve systemen gebruiken de buitenlucht om efficiënt warm water te leveren voor sanitair en centrale verwarming. Een groen alternatief voor traditionele ketels, met keuze tussen gasneutraal en hybride. Onze nieuwste generatie pompen werken perfect met zowel vloerverwarming als radiatoren, geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Bovendien voegen we, in combinatie met vloerverwarming of ventilo-convectoren, een koelfunctie toe aan de warmtepomp. Ontdek duurzaam comfort met Ecostreamz in Schilde!


Ontdek het jaarlijkse comfort met onze lucht-lucht warmtepompen bij Ecostreamz in Schilde! Naast verkoeling in de zomer, bieden deze pompen ook een ideaal alternatief voor verwarming in de winter. Neem gerust een kijkje op onze uitgebreide pagina over airco's voor een overzicht van alle types en voordelen van lucht-lucht warmtepompen. Profiteer van het hele jaar door aangename temperaturen en ontdek hoe Ecostreamz in Schilde jouw huis kan voorzien van duurzaam comfort, ongeacht het seizoen!

Lucht lucht warmtepomp Schilde
Geothermische warmtepomp Schilde


Ontdek de kracht van geothermische warmtepompen bij Ecostreamz in Schilde! Deze systemen benutten de bodem of grondwater als energiebron, wat resulteert in een hoger rendement dan luchtgebaseerde systemen. Hoewel geothermie niet altijd vanzelfsprekend is, biedt het constante temperatuurvoordeel significantere voordelen.

Aan de ene kant brengt de installatie van geothermische warmtepompen hogere kosten met zich mee. Bij een verticaal systeem zijn diepteboringen vereist, terwijl horizontale systemen netten onder het bodemoppervlak vereisen. Hoewel dit de investering verhoogt, is het van essentieel belang dat de woning structureel geschikt is voor geothermische warmtepompen. Bij Ecostreamz staan we klaar om de mogelijkheden te verkennen en advies te geven over het meest geschikte systeem voor jouw woning in Schilde.


Ontdek het gemak van een warmtepompboiler bij Ecostreamz in Schilde! Deze warmtepomp verzorgt de verwarming van sanitair water door de warmte uit de lucht te recupereren. Een warmtepompboiler is ideaal te combineren met zonnepanelen, waardoor het rendement wordt verhoogd. Wanneer jouw zonnepanelen elektriciteit leveren, benut je deze energie voor de werking van de warmtepompboiler. Zo creëer je een duurzame en efficiënte oplossing voor warm water in huis. Bij Ecostreamz adviseren we je graag over de optimale integratie van warmtepompboilers en zonnepanelen voor jouw woning in Schilde.

Warmteboiler installatie Schilde


Onze merken

Daikin Warmtepompen


Ontdek de kracht van de Daikin warmtepomp met Ecostreamz, dé erkende installateur in Schilde. Met geavanceerde technologieën van Daikin bieden we niet alleen innovatieve en duurzame verwarming, maar ook een professionele installatie die voldoet aan de hoogste normen.

Als erkend installateur in Schilde staat Ecostreamz garant voor kwaliteit en deskundigheid. Wij begrijpen de unieke behoeften van jouw woning en zorgen voor een naadloze integratie van de Daikin warmtepomp, waardoor je kunt genieten van optimaal comfort en energiebesparing .

De voordelen van Daikin, gecombineerd met de expertise van Ecostreamz, maken de overstap naar een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem moeiteloos. Verminder je ecologische impact, bespaar op energiekosten en geniet van een comfortabel binnenklimaat met de betrouwbare diensten van Ecostreamz in Schilde. Kies voor een groene toekomst met Daikin en Ecostreamz als jouw vertrouwde partners.


Betreed de wereld van geavanceerde verwarming met de Vaillant warmtepomp, en kies voor zowel comfort als duurzaamheid. Bij Ecostreamz, jouw erkende installateur in Schilde, combineren we de innovatieve technologie van Vaillant met vakmanschap om een optimale en energie-efficiënte oplossing te bieden voor jouw verwarmingsbehoeften.

Vaillant warmtepompen maken gebruik van lucht, water of bodem als hernieuwbare energiebronnen, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk zijn maar ook zorgen voor aanzienlijke energiebesparingen. Met Ecostreamz als erkende installateur ben je verzekerd van een vakkundige installatie die voldoet aan de hoogste normen. Onze experts begrijpen de unieke eigenschappen van jouw woning in Schilde en zorgen voor een naadloze integratie van de Vaillant warmtepomp.

Het unieke aan Vaillant is niet alleen de duurzaamheid, maar ook de slimme technologieën die het systeem energiezuinig maken. Hierdoor ben je niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor je portemonnee op de lange termijn.
Het gebruik van de Vaillant warmtepomp in combinatie met de expertise van Ecostreamz maakt de overstap naar een duurzame verwarmingsoplossing eenvoudig en effectief.

Kies voor de betrouwbaarheid van Vaillant en de deskundige installatie van Ecostreamz in Schilde. Samen brengen we jouw woning naar de voorhoede van duurzaam comfort. Maak de groene keuze en geniet van een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming met Vaillant en Ecostreamz.

Warmtepompen van vaillant


Warmtepomp installateur Schilde
Subsidies voor warmtepompen door de vlaamse overheid


Bespaar nu met de Vlaamse overheid! Ontvang aantrekkelijke subsidies voor warmtepompen en maak jouw groene investering nog voordeliger. Verhoog het comfort van je huis terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
Ontdek vandaag nog de financiële voordelen van warmtepompsubsidies en maak de overstap naar een energiezuinige en milieuvriendelijke verwarming. Ecostreamz staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van jouw duurzame reis. Subsidies benutten was nog nooit zo eenvoudig!


Subsidies van de Vlaamse overheid voor warmtepompen
Subsidies geld besparen


Ontdek of jouw woning klaar is voor een warmtepomp met de eenvoudige tool 'Warmtepompklaar' van de Vlaamse overheid. Veel mensen zijn zich niet bewust of hun huis geschikt is voor deze energiezuinige en milieuvriendelijke manier van verwarmen, terwijl het de toekomst van verwarming bepaalt.
Dankzij de gebruiksvriendelijke functies van de 'Warmtepompklaar'-app kunnen huiseigenaars snel en gemakkelijk achterhalen of hun huis of appartement al dan niet klaar is voor duurzame verwarming met een warmtepomp. De app begeleidt hen in enkele stappen om te ontdekken of er nog extra isolatiemaatregelen nodig zijn voordat ze kunnen overstappen op deze groene technologie.
Bij Ecostreamz moedigen we het gebruik van deze handige app aan, omdat het een eerste stap is naar een energie-efficiënte en toekomstbestendige woning. Test vandaag nog 'Warmtepompklaar' en ontdek hoe jouw woning kan bijdragen aan een duurzamere toekomst.Maak een weloverwogen keuze
met een ervaren warmtepomp specialist aan je zijdeBen je op zoek naar een installateur van warmtepompen in Schilde?
Dan ben je bij Ecostreamz aan het juiste adres.
We vertalen je wensen in een passend advies waarna we de warmtepomp bij jou vakkundig komen installeren.
Wil je graag het hele jaar door zonder zorgen genieten van een comfortabele verwarming?
Kies dan voor een warmtepomp die perfect past bij jouw woning, budget en wensen.